Telefon: +36 20 357 48 85        E-mail: 
                 +36 20 494 91 69                       
                 +36 30 548 93 37 

Innovum Kft.

"Az Illustro Bútor neve szájról-szájra terjed. Én magam is úgy kerültem kapcsolatba velük, hogy a sokadik asztalosipari vállalkozást fogyasztottam el, mert sehogyan sem kaptam meg azt a minőséget, amit ép ésszel elvártam. 

Panaszomat hallgatva, barátom Magyar Ernőt ajánlotta. Náluk a teljes lakberendezést az Illustro Bútor végezte. Elmondta, hogy precízek, megfizethetőek, és ha bármi panasz van a kivitelezés során, azt vita nélkül megoldják. Ernő a megrendelővel közösen tervezi meg az egyedi bútort. Látványtervet készít és addig finomítja, míg az eredmény megegyezik azzal, ami a megrendelő fejéből kipattant.

Két nappal később már a konyhánkban álltunk Ernővel és közösen rajzoltunk. Elkészült a 3D látványterv. A munkát nehezítette, hogy meglévő bútorzat mellé kellett valódi fa tálalót készíteni, úgy, hogy a pác, az erezet és a kidolgozás megtévesztésig hasonlítson az eredetire. Rövidesen elkészült a méretes és bonyolult darab, majd második finomhangolással olyan lett, mint a konyha többi bútora. Senki sem mondja meg, hogy négy év és két gyártó van a darabok között.

Így sorra jöttek nálunk a szobák, majd az irodám. Ernőék csapata friss, fiatalos és nem panaszkodik. Egy nagyobb beruházásnál óhatatlanul előfordul, hogy valami nem stimmel. Minden esetben közösen néztük át az eredményt és mivel Ernőnek élesebb a szeme, ő vette észre a hibát. Másnap már tökéletes valójában állt ott a darab."

Kollár Ferenc
Innovum Kft. – ügyvezető
www.innovum.hu

Kapcsolat

E-mail cím: 
                    

Telefonszám: +36-20/357-48-85
                         +36-20/494-91-69
                         +36-30/548-93-37

 

Oldal tetejére