Telefon: +36 20 357 48 85        E-mail: 
                 +36 20 494 91 69                       
                 +36 30 548 93 37 

Tisztelt Látogató!

Köszönöm megtisztelő érdeklődését, engedje meg, hogy pár mondatban bemutassam az ILLUSTROGENERAL építő- és szakipari tevékenységgel foglalkozó vállalkozást, melyet a már régebb óta működő ILLUSTROBÚTOR bútoripari vállalkozáshoz szorosan kapcsolódva hoztam létre.


Építőipari végzettségem késztetett arra, hogy ügyfeleimet nem csak a lakberendezés, hanem a lakásfelújítás, -korszerűsítés, valamint belsőépítészet területén is kiszolgáljam. Korábbi munkák során merült fel egyre többször megrendelőim által az az igény, hogy segítsek más felújítási munkálatok koordinálásában is és kivitelezésében.

Ma már - ha csak a televíziós “felújítós” műsorokat tekintjük - egyre kevésbe lehet különválasztani a lakás dizájn-területeit a szakipari munkáktól, ezért célszerű olyan vállalkozást felkérni az ilyen igények kielégítésére, ahol minden együtt van ahhoz, hogy az elképzelések valóra váljanak.
Megrendelőim kényemét és nyugalmát legalább olyan fontosnak tarom, mint elképzeléseit és igényeit. Ezért is hoztam létre vállalkozásomat, hogy levegyem vállukról a terhet, ami egy ilyen munka során adódik.


Ajánlom szíves figyelmébe magamat kollégáimmal együtt, akik kiváló szakemberek, mind bizonyítottak már saját szakterületükön.

Keressen fel bátran bármelyik elérhetőségen, ahol készséggel állunk rendelkezésére, legyen az ajánlatkérés, megrendelés vagy csak érdeklődés.

és ami még mellettünk szól...

Szaktudás:

Vállalkozásunk olyan szakembereket foglakoztat, akik szakmájukban már bizonyítottak, innovatívak, ügyfélszemléletűek.

Szervezettség:

Koordinátorunknak köszönhetően gyorsan, precízen, hatékonyan folyik a munka.

Energia fogyasztás csökkentés:

A korszerűsítés során olyan előre kiszámítható megtérülő befektetésre tehetnek szert megrendelőink, amivel ingatlanuk értékét megtöbbszörözve, nyugodtan várhatják az energiaszámlákat.


Magyar Ernő

Kapcsolat

E-mail cím: 
                    

Telefonszám: +36-20/357-48-85
                         +36-20/494-91-69
                         +36-30/548-93-37

 

Oldal tetejére